* Mulai Feb 2015 Touch N Go e-statement bertukar kepada Touch N Go Portal

Tutorial bagaimana nak daftar cara baru ada di sini –>> Periksa Rekod Touch N Go Dengan Touch N Go Portal

screenshot.113

Kepada yang biasa guna kereta untuk ke ofis, mesti banyak terbuang masa tunggu kat lane ticket. Untuk Title mengelakkan masalah ini kita pakai Touch N Go atau SMARTtag. Walaubagaimanapun, menggunakan Touch N Go ada isu untuk mencetak resit.

Sesetengah pekerjaan memerlukan memakai kenderaan sendiri untuk ke kawasan kerja. Masalah yang akan timbul wholesale jerseys China adalah untuk dapatkan ‘claim’ penggunaan tol dengan pihak pengurusan.

Bagi yang tiada sách isu masa, mungkin tiada masalah untuk melalui lane tiket. Bagi kes saya, saya kena selalu keluar untuk repair Server, Network, Virus cheap mlb jerseys & PC. Memang boleh kata hari-hari mengadap tol. Lalu lane tiket, memang masa banyak terbuang, lebih-lebih lagi waktu ‘peak hour’.

Walaubagaimanapun, kini masalah itu tiada lagi selepas Touch N Go menyediakan perkhidmatan e-statement.

Touch N Go e-statementUntuk mendaftar boleh layari http://e-services.touchngo.com.my/e-Statement/index.cfm dan klik pada register online. Rujuk gambar diatas

screenshot.130screenshot.128

Kemudian anda perlu mengisi borang seperti gambar di atas. Anda perlu isi ruangan Touch N Go Card Serial Hello No dengan no siri kad anda. Ia akan mengambil masa 2~4 hari waktu bekerja.  Anda akan mendapat pengesahan akaun anda cheap jerseys sudah boleh digunakan melalui Emel.

Selepas mendapat pengesahan tersebut, anda boleh mula memeriksa sejarah penggunaan touch n go cheap mlb jerseys anda. Saya lampirkan contoh gambar penggunaan wholesale nfl jerseys saya seperti dibawah ?

Touch N Go e-Statement

Selamat menggunakan perkhidmatan mereka ?